Friday, November 29, 2013

Sometimes it's hard to find the words to say

En oikein tiennyt miten alottaa pitkästä aikaa kirjottamaan blogitekstiä. Saattekin nyt pienen kuulumispostauksen vähän vanhentuneilla kuvilla joita en ole kerennyt vielä julkaisemaan. No kai nyt on ekaks todettava ettei blogia ole hylätty vaan koulunkäynti on se tärkein. Toinen koeviikko on käynnissä, vaikka puoliväli onkin jo ylitetty ja ensimmäinen koearvosana julkaistu. Päivät koostuvat jokaisena päivänä pelkästään koulusta eikä muulle oikein ole aikaa. 


Eilen oli taas jakson kauhein hetki, eli kirjojen tilaaminen. Saa olla aika itsekäs ihminen jos ei kauhistu siitä miten paljon äidit ja isät lastensa opiskeluun kuluttavat rahaa. 


Tästä tulikin mieleeni asia josta halusin teille puhua. Kaikki tietävät, että joulu on tulossa. Kuitenkin se on vielä hyvin kaukana, mutta joillakin se on mielessä jo näin varhain. Myönnän tietysti, että itselläni se on pyörinyt mielessä jo marraskuun alusta. Lähinnä siitä syystä, että meillä on kuorossa tauko tässä joulun alla ja ollaan jouluyön hartauden lauluja treenattu. Kuitenkin nyt päästään siihen naurettavaan asiaan, nimittäin blogien joululajatoive-listat. Kauhulla olen kaikkien blogeja selaillut ja saanut silmäsyöpää näistä listoista. Välillä näitä lukiessa tuntuu, että teineillä ei ole mitään tajua rahasta. Toivotaan uutta iphonea ja koneki on jo liian vanha, uus toimis paremmin, kameraan tarvii muutaman uuden objektiivin kun eihän nuo vanhat toimi mitenkää päin peiliteini kuvissa. 


Itse en ole toivonut mitään joululahjaksi, koska en koe sitä tarpeelliseksi. Jos tarvin jotain, tienaan omaa rahaa ja ostan sen itse. Olisikin hyvä jos ihmiset alkaisivat nyt joulun alla miettimään mikä on oikeasti tärkeää. Riittääkö sulle rakastavat vanhemmat vai eikö ne rakasta jos et saa uutta tietokonetta? 

Ketään muita, jota asia ärsyttää? Onko teillä joulussa jotakin muuta joka teitä pistää ärsyttämään? Mielipiteiden ilmaisu on sallittua. Kiitän ja kuittaan.


2 comments:

  1. Musta on ollu ihana huomata kuinka oon ite löytänyt sen joulun tärkeimmän jutun enkä keskity enää vaan pelkkiin lahjoihin, niinkuin tuppasi olemaan joskus pari vuotta sitten. Munkin joululahjalista humisee tyhjyyttään, en vaan malta odottaa että pääsee syömään ihania jouluruokia ja koristelemaan kuusta perheen kanssa. Ihana perhe ja ihanat ystävät on paras joululahja ikinä! Väärään suuntaan on joulun vietto menossa, koko joulu kärsii liiasta materialismista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana et joku ajattelee samalla tavalla :D Meistä on tullu vahoja ja viisaita.

      Delete

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)